Wat doen wij

Wat doen wij

Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken. Internet verandert alles! Internet verandert de business, de manier van communiceren en verandert de manier van werken.
Medewerkers zijn steeds meer online en willen op verschillende apparaten kunnen werken. Of dat nu thuis is, op kantoor of onderweg. Daarbij willen we een professionele uitstraling hebben naar onze klanten en leveranciers. Kortom, we zijn op zoek naar technologie die aansluit bij de behoefte van het bedrijf. In de Cloud komen al deze dingen samen.

Triple-CS helpt u graag bij het inrichten van een IT omgeving die past bij de huidige tijd en bij de behoefte van uw bedrijf. Waar u ook bent, welk apparaat u ook gebruikt, met onze smart office omgeving komt u altijd en overal aan al uw bestanden en e-mails. En dat zonder grote investeringen vooraf. U gebruikt steeds de nieuwste tools en heeft geen omkijken naar back-up en dergelijke. Doordat u geen eigen servers hoeft aan te schaffen en onderhouden bespaart u waarschijnlijk zelfs aanzienlijk op uw IT kosten.

Hiervoor bieden wij de volgende smart oplossingen:
Online email
Online werken
Online advies
Office365

Wilt u ook de controle over uw IT omgeving, een hoge beschikbaarheid en geen zorgen over de techniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.