Online advies

Online advies

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van internet en hun automatisering, maar de tijd en kennis voor het managen, updaten en beheren ontbreekt vaak. Triple-CS heeft uitgebreide kennis en ervaring met online oplossingen, traditionele oplossingen en IT infrastructuur. Wij kunnen u ondersteunen en online advies geven bij de uitdagingen waarvoor u staat.

Wij analyseren de werksituatie en processen en vertalen deze naar een voor de klant optimale IT omgeving in de Cloud rekening houdend met wensen en budget. Waarbij de nadruk niet ligt op technologie maar op functionaliteit, productiviteit en flexibiliteit.

Door het “nieuwe werken” met Smart Office oplossingen kunnen medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk werken. Met schaalbare Cloud diensten en het “pay per use” model zijn de investeringen veelal lager dan alles zelf te doen.

Of u zich nog aan het oriënteren bent of reeds een keuze heeft gemaakt voor een online oplossing, wij helpen u graag met advies, implementatie, migratie of ondersteuning van de juiste oplossing.

Daarbij ontzorgen wij de IT, zodat u geen aandacht hoeft te besteden aan techniek maar zich bezig kunt houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.